Digelar ‘veil kereta api’, veil perkahwinan sepanjang 22 meter Priyanka Chopra tarik perhatian ramai

Selepas mengadakan majlis perkahwinan mengikut adat perkahwinan hindu pada ahad lepas, pasangan pengantin baru Priyanka Chopra dan Nick Jonas sememangnya menjadi perhatian dunia sepanjang minggu ini.

Semalam, kedua-dua pasangan ini telah memuat naik foto perkahwinan mereka mengikut tradisi perkahwinan kristian di laman Instagram masing-masing. Majlis perkahwinan tersebut telah dijalankan secara gilang-gemilang dan meriah.

Namun, apa yang menarik perhatian ramai adalah kepanjangan veil yang dipakai oleh Priyanka Chopra pada majlis perkahwinannya.

Menurut sebuah portal, veil tersebut adalah sepanjang 22 meter dan ketika Priyanka Chopra berjalan ke arah Nick Jonas, veil yang dipakai pelakon itu perlu dipegang oleh 6 orang.

Selepas foto dan klip video majlis perkahwinan mereka tular, ramai yang telah ReTweet memperkatakan tentang kepanjangan veil Priyanka Chopra.

Netizen menyifatkan

Sumber : Portal Elle

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.