Raya Sakan Dengan Shoes Gallery, Little Monster dan Home, Nikmati Potongan Harga Sehingga 70%


Bila dah tiba bulan Ramadhan yang mulia ini, mesti dah ada yang berkira-kira dekat mana tempat yang sesuai untuk membeli-belah kelengkapan untuk menyambut ketibaan Bulan Syawal yang dah tinggal berapa minggu sahaja lagi. Sudah pasti ibubapa adalah insan yang paling sibuk menguruskan kelengkapan anak-anak dan si ibu pula sibuk dengan menghias rumah dan membuat kuih raya. 

Pusat membeli-belah seperti Shoes Gallery sudah menjadi salah sebuah pusat beli-belah yang paling dekat dengan hati rakyat Malaysia. Bukan sahaja boleh membeli pakaian untuk hari raya, malah, Parkson lengkap menyediakan segala kelengkapan yang anda perlukan. Bertepatan dengan mood raya yang semakin membara ini Shoes Gallery, Home dan Little Monster by Parkson menawarkan potongan harga sehingga 70% untuk barangan terpilih dan berkualiti tinggi bermula dari 19 Mei hingga 1 Julai 2018 Shoes Gallery ini hanya terdapat di 3 cawangan Parkson sahaja iaitu di Avenue K, Fahreinheit 88 dan Da Men Mall. Manakala, Home dan Little Monsters hanya berada di Da Men Mall sahaja. Di Shoes Gallery anda boleh mendapatkan kelengkapan seperti kasut, beg tangan, tali pinggang dan kelengkapam untuk balik kampung dengan harga yang berpatutan dan pilihan yang menarik.  

Manakala di Home pula, para ibu pasti rabang mata dengan kelengkapan dapur yang lengkap serta  memilih cadar baru untuk katil anda di hari raya yang bakal tiba ini. Untuk kanak-kanak pula, ibubapa boleh memilih Little Monsters sebagai pilihan terbaik kerana disitu terdapat pelbagai jenis pakaian dengan rekaan yang menarik serta kualiti yang tinggi.  Berita baik untuk pemegang kad Parkson, anda hanya perlu berbelanja RM250 keatas untuk mendapat satu Lunch Box percuma manakala RM300 keatas jika tiada kad Parkson. Bukan itu sahaja, jika anda berbelanja RM500 keatas satu mangkuk tingkat bermutu tinggi diberikan percuma untuk anda manakal bagi bukan pemegang kad Parkson hanya perlu berbelanja RM550 keatas sahaja. Pastikan anda berbelanja di Shoes Gallery, Home dan Little Monsters by Parkson. 


Jangan ragu-ragu lagi. Tiada pusat beli-belah lain yang menawarkan potongan harga sehingga 70% dengan jaminan kualiti barangan yang bermutu tinggi setanding jenama luar negara. Pastikan raya anda lebih meriah dengan kelengkapan yang baru. 
This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.