Fizo Omar dedah punca isteri tidak hamil 4 tahun

Pada: Sabtu, 3 Jun 2017
Artis Mengandung, Berita Artis, Fizow Omar, Hamil, Pelakon, Suami Isteri, Tips,
Fizo Omar berkata, isterinya Mawar Abdul Karim, 28, pernah menjalani pembedahan membuang ketumbuhan kecil pada 16 Januari 2016 bersama Pakar Perbidanan dan Sakit Puan, Dr. Hamid Arshat.

Pun begitu Kata Fizo, dia percaya selain faktor ketumbuhan, ada beberapa faktor lain yang turut menyumbang kepada kesukaran isterinya itu untuk hamil.

"Paling tepat untuk saya katakan, ia berkait-rapat dengan rezeki Allah namun saya percaya beberapa faktor lain turut menyumbang kepada permasalahan itu seperti pemakanan dan tekanan kerja kerana kami memang dikenali sebagai pasangan aktif bekerja.

"Tapi itulah, kalau Allah dah nak bagi... selepas setahun lebih menjalani pembedahan kecil membuang ketumbuhan tersebut, akhirnya kami terima berita gembira ini,

"Terus berdoa, jangan berputus asa dan harus percaya rezeki Allah itu luas. Kalau Dia belum beri kita rezeki anak, mungkin dia beri dulu rezeki kesihatan dan kebahagian yang kita sendiri tidak sedar," katanya kepada mStar Online.

Tag : Artis Mengandung , Berita Artis , Fizow Omar , Hamil , Pelakon , Suami Isteri , Tips

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.