Berita mengejutkan dari Raja Farah mengenai anaknya..

Pada: Khamis, 22 Jun 2017
Anak Artis, Artis Mengandung, Berita Artis, Keguguran, Pelakon, Raja Farah,
Kasihan dekat Raja Farah dah nak Hari Raya, maka ditimpa musibah, semalam diberitahu yang dia mengalamai keguguran kandungan anak ke-2 berusia dua bulan.

“Emosi saya memang tidak stabil ketika berdepan ujian berkenaan. Kini saya berusaha mendapatkan semula semangat yang hilang. Maklum saja, inilah pengalaman pertama saya berdepan kesedihan sedemikian. Jika diikutkan, sejak awal kehamilan lagi saya mengalami pendarahan tanpa henti”

“Doktor turut memaklumkan, saya mungkin berdepan keguguran menerusi kehamilan kedua ini. Boleh dikatakan, saya juga seperti sudah bersedia sebenarnya. Cuma, tidak sangka pula saya mengalaminya pada ketika kita semua hendak menyambut sambutan Hari Raya tak lama lagi”

“Malam tadi, sejurus mendapat tahu keguguran, saya terpaksa menutup gerai jualan lebih awal. Selepas menghubungi doktor, beliau menyarankan saya ke hospital di Petaling Jaya untuk mendapatkan rawatan,” jelasnya kepada Berita Harian Online berhubung dengan perkara itu.

Tag : Anak Artis , Artis Mengandung , Berita Artis , Keguguran , Pelakon , Raja Farah

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.