[VIDEO] - MASYAHALLAH!!! RAKAMAN VIDEO PASANGAN SUAMI ISTERI KANTOI BUAT PROJEK SAMBIL "DIBANTU" OLEH ANAK SENDIRI?

ASTAGFIRULLAZIM.!!.Dunia akhir zaman..Tak tahu malu Selamba Henjut kat Tempat Awam..malulah sikit kat budak kecik tu.. Lihat Video dibawah betul2 memalukan.!!

Gila! Kalau anda melihat perlakuan sumbang berpelukan anak muda di Malaysia di taman bunga atau rekreasi, anda mungkin tidak jumpa perlakuan di bawah ini di mana-mana.

Satu rakaman video sepasang suami isteri yang dirakamkan seorang natizen mamaparkan pasangan itu sedang melakukan perlakuan tidak senonoh di sebuah taman bunga tanpa segan silu.

Pasangan wanitanya dilihat sedang bertenggek di atas riba lelaki tersebut sambil berlaku sedikit henjutan yang konsisten. Agak mengejutkan, perlakuan mereka itu dilakukan dihadapan seorang budak lelaki yang dipercayai anak mereka.

Budak lelaki tersebut dilihat bermain-main seorang diri ketika ibu bapanya sibuk ‘berhenjutan’. Ada kalanya beliau menarik-narik tangan dan menyelak skirt ibunya kerana kebosanan.


This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.