Fattzura labih hot dari Lofattah!

Pada: Selasa, 30 Mei 2017
Berita Artis, Drama, Fattah, Fazura, Gossip Artis, Neelofa, Pelakon,
Difahamkan drama Suri Hati Mr Pilot telah mencetuskan fenomena luar biasa dan popular dengan hashtag Lofattah. Walaubagaimanapun, sejak kebelakangan ini, drama Hero Seorang Cinderella gandingan Fattah Amin dengan Fazura tidak juga kurang hebatnya, disamping hastag Fattzura juga menerima sambutan yang memberangsangkan.

Menurut Cik Pang di Harian Metro ia lebih hebat dan hangat daripada Lofattah. Betul ke?

Saat ini Cik Pang percaya penerbit dan pengarah Michael Ang adalah manusia paling gembira di muka bumi ini apabila dikhabarkan drama bersiri terbaru produksinya, Hero Seorang Cinderella, memperoleh jumlah tontonan tinggi sebaik disiarkan di Astro Ria. Lebih membanggakan dikhabarkan jumlah tontonan Hero Seorang Cinderella mengatasi kejayaan drama bersiri Suri Hati Mr Pilot.

Ternyata formula Suri Hati Mr Pilot digunakan Michael Ang terhadap Hero Seorang Cinderella membuahkan hasil, apatah lagi menggandingkan pelakon popular, Fattah Amin dan pelakon terbaik, Fazura. Teman Cik Pang yang mengikuti drama ini dari episod pertama kebanyakannya memberi komen positif.


Bukan itu sahaja, beliau turut memuji lakonan mantap Fazura sekaligus membuatkan Fattah memberikan lakonan yang terbaik dan mampu untuk memikat hati penonton dengan keserasian mereka berdua.

Kata mereka, kekuatan Hero Seorang Cinderella terletak pada Fazura. Sebagai pelakon berpengalaman, Fazura memberi penuh penghayatan pada watak dijayakan. Malah kalau diperhatikan persembahannya seperti dia menjayakan filem dan bukannya drama bersiri. Malah ada mengatakan lakonan Fattah semakin mantap kerana digandingkan dengan pelakon hebat.

Tag : Berita Artis , Drama , Fattah , Fazura , Gossip Artis , Neelofa , Pelakon

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.