PANAS..AKSI TAK SENONOH PASANGAN COUPLE MELAYU YANG TIDAK DAPAT MENAHAN NAFSU DALAM GRAB CARKuala Lumpur - Pasangan kekasih sempat diambil gambar oleh pemandu ketika sedang melakukan aktiviti tidak bermoral dalam sebuah kereta grab car. Mengikut gambar yang diambil, kelihatan pasangan itu jelas usia dalam lingkungan remaja. Gejala seperti ini dapat merosakkan imej perkhidmatan grab dan uber di Malaysia.

Sehubungan itu pula, perbuatan ini akan menimbulkan rasa tidak selesa dikalangan pemandu. Hal ini boleh menggundang kecelakaan jalan raya akibat pemandu tidak dapat memberi sepenuh fokus kepada pemanduan kerana aktiviti seperti ini dapat membuatkan kosentrasi pemanduan terganggu.

Tambahan pula, gejala ini akan menimbulkan imej yang kurang baik kepada negara Malaysia yang dikenali sebagai negara Islam.

Pemandu berharap agar mana-mana pelanggan yang melanggar etika semasa dalam perkhidmatan boleh dikenakan tindakan yang sewajarnya oleh pihak yang bertanggung jawab sekiranya mempunyai bukti yang kukuh. - www.isukakipanas.com


This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.