Ngeri !! Berani Tengok Tak?? Gambar TERLAJAK NGERI Keluarga Pecahkan Kubur Setelah Mengetahui Anak Perempuan Mereka Yang Ditanam Sebenarnya Masih Lagi Hidup!!Gonzales memberitahu, isterinya itu dikebumikan dengan pakaian pengantin iaitu baju yang dipakainya ketika berkahwin sebelum dia meninggal selepas terjatuh di rumah ketika ingin ke tandas bersama kandungan berumur tiga bulan.

Punca Perez jatuh dipercayai kerana terkejut mendengar bunyi tembakan dan semasa jatuh mulutnya telah mengeluarkan buih menyebabkan bapanya memanggail paderi.

Paderi mengesajkan yang Perez telah dirasuk syaitan dan cuba memulihkkannya tetapi gagal, kemudian barulah keluarganya menghantar gadis itu ke hospital tetapi disahkan meninggal dunia selepas tiga jam kemudian.

Apabila saya letak tangan saya di kubur itu, saya boleh mendengar bunyi bising dan kemudiannya saya dengar dia menjerit meminta tolong.

Kejadian itu berlaku sehari selepas kami mengebumikannya,kata Gonzales.

Selepa menggali kubur berkenaan Perez telah dibawa ke hospital dan doktor telah membuat pemeriksaan sekali lagi tetapi mengesahkan Perez sudah meninggal dunia.

Mereka telah telah membawanya pulang ke kubur terbabit dan dikebumikan semula

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.