Nasihat sentap Johan untuk Zizan Razak

Pada: Rabu, 19 April 2017
Berita Artis, Jodoh, Johan Raja Lawak, Kawan, Mira Filzah, Pelawak, Zizan Raja Lawak,
Ramai yang menyedari keakraban dua pelawak, Johan dan Zizan memang telah lama kukuh. Namun dalam bab lain, mereka juga ada yang tidak bersependapat. Baru-baru ini, Johan mengakui pernah menasihati Zizan Razak agar segera berkahwin dan membina keluarga.

"Sebenarnya Zizan pernah beritahu yang dia kagum dan suka lihat cara saya yang berpakaian sederhana dan banyak melebihkan isteri serta anak-anak.

"Dia kata suatu hari nanti dia mahu jadi macam saya. Saya terus menasihati dia supaya kahwin cepat kerana selepas berkahwin baru dia akan tahu makna kehidupan sebenar.

"ada saya selagi dia tak berkahwin selagi itu dia tidak akan berfikir tentang tangunggjawab,

"Saya habiskan masa hampir dua jam dengan Zizan hanya bercakap mengenai perkahwinan malah sempat saya ceritakan perjalanan saya dan isteri daripada susah hingga hidup lebih senang sekarang.

"Bagi saya setiap orang yang berkahwin akan menjadi lebih matang. Meskipun orang itu lebih muda tetapi bila dia berkahwin saya boleh jamin dia lebih matang daripada orang yang lebih tua tetapi tidak berkahwin," kata Johan kepada Astro Gempak.

Tag : Berita Artis , Jodoh , Johan Raja Lawak , Kawan , Mira Filzah , Pelawak , Zizan Raja Lawak

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.