Menggemparkan !! Pemandu Bas Mahligai Yang Dinaiki Mira Filzah Dan Aliff Aziz Maut Kemalangan (10Gambar)

Kuala Lipis : Kemalangan melibatkan sebuah Bas Ekspres Mahligai dengan sebuah treler pada awal pagi 6 haribulan April lalu  di Sungai Yu Merapoh.

Bas dikatakan melanggar treler yang parking di tepi jalan difahamkan pemandu ke 2 bas terbabit meninggal dunia dalam kemalangan itu.

Bas dalam perjalanan dari Kuala Lumpur ke Kota Bharu, apa yang mengundang pilu Pemandu kedua bas terbabit yang maut pernah muncul dalam Drama Meh Sandar Pada Aku lakonan  Mira Filzah dan Aliff Aziz yang bersiaran di TV3.Drama terbabit bersiaran pada 8 April lalu 2 hari selepas Bas yang dinaiki kedua pelakon tersebut semasa pengambaran drama itu terlibat dalam kemalangan dan yang mana pemandu nya yang dikenali dengan nama Abang Nuar maut.

Semasa kemalangan berlaku Abang Nuar merupakan pemandu kedua bas terbabit yang duduk di sebelah kiri penumpang maut apabila bas tersebut gagal dikawal dan melanggar treler rosak yang parking ditepi jalan lebuh raya baru Sungai Yu Merapoh.

Ramai yang menonton drama terbabit terkejut apabila abang nuar muncul dalam drama terbabit membawa bas yang mana Mira Filzah dan Aliff Aziz adalah penumpang bas tersebut.

Semoga roh abang nuar dicucuri rahmat salam takziah kepada isteri nya yang mana anak-anak nya masih bersekolah, Punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib. Al fatihah 

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.