KANTOI !!! Penjawat Awam Minta Janda Puaskan Nafsu Untuk Luluskan Rumah Mampu Milik ?!

KANTOI !!! Penjawat Awam Minta Janda Puaskan Nafsu Untuk Luluskan Rumah Mampu Milik ?!

gambar, puaskan, nafsu, seks
Alor Setar: Seorang penjawat awam berusia 50-an ditahan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) petang tadi kerana meminta rasuah dalam bentuk layanan #sekssebagai dorongan untuk mendapat kelulusan rumah mampu milik seorang janda.

Penjawat awam itu ditahan di sebuah bilik hotel di Jalan Putra ketika bersama dengan mangsa yang juga seorang janda berusia 20-an.

Jurucakap SPRM mengesahkan penahanan lelaki itu, namun enggan mendedahkan identiti lelaki itu termasuk tempat suspek bertugas tidak dinyatakan.

"Kita tahan suspek berdasarkan maklumat awam diterima dan hasil siasatan dijalankan sejak beberapa bulan lalu. Ketika ditahan anggota kami, suspek berdua-duaan dengan wanita terbabit dan dipercayai sedang menuntut rasuah terbabit. via Pejamkelip

"Berdasarkan maklumat, kita percaya ini bukan kes pertama dan suspek mungkin pernah melakukan perbuatan sama sebelum ini. Suspek ditahan untuk siasatan lanjut mengikut Akta SPRM 2009 namun dibebaskan dengan jaminan,” katanya. Sumber HARIAN METRO

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.