Esma Daniel sah bercerai dengan isterinya..

Pada: Khamis, 27 April 2017
Berita Artis, Esma Daniel, Pelakon, Perceraian Artis,
Esma Daniel mengakui sudah bercerai dengan isterinya, Nitra Sari Omar sejak November tahun lalu. Esma berkata, dia perlu mengambil masa agak lama untuk membuat pengakuan berikutan perlu mengumpul semula semangat dan kekuatan.

"Ini adalah kali kedua saya gagal dalam perkahwinan dan pastinya ia satu perkara sukar untuk saya terima. Namun, saya perlu akur apabila kami sudah tiada jodoh untuk bersama.

"Bekas isteri kini menetap di Johor Bahru bersama enam anak kami. Saya tak nafikan, jarak yang jauh dan sibuk dengan pekerjaan antara punca perpisahan ini,

"Jika diikutkan saya tidak mahu bercakap mengenai perkara ini, tetapi saya perlu akur bahawa saya adalah golongan artis yang juga milik masyarakat. Jika saya terus berdiam diri, lama kelamaan mereka akan bertanya juga dan saya pula bukanlah seseorang yang suka berkongsi semua perkara di laman sosial,

“Demi anak-anak, kami harus berbaik dan saya perlu terus bekerja untuk membesarkan mereka," katanya kepada HarianMetro.


Esma dan Nitra Sari berkahwin pada 2002 dan dikurniakan enam anak yang kini berusia setahun hingga 10 tahun. Ia adalah perkahwinan keduanya selepas bercerai dengan pelakon, Sherie Merlis. Hasil perkongsian hidup dengan Sherie, mereka dikurniakan dua anak.

Tag : Berita Artis , Esma Daniel , Pelakon , Perceraian Artis

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.