Amar Hot FM hina Fina Mentor Milenia, biadap? (video)

Pada: Selasa, 25 April 2017
Amar Hot FM, Deejay Radio, Hot FM, Kontroversi, Mentor, OKU, Program Realiti, Video Artis,
Jika anda mengikuti program Mentor Milenia 2017, sudah pasti anda kenal dengan seorang remaja perempuan yang cacat penglihatan dikenali sebagai Fina.
Fina sebelum ini viral di laman sosial apabila menghadiri ujibakat Mentor Milenia 2017 (Akim) dan mempersembahkan lagu ciptaannya sendiri di konsert Mentor Milenia 2017 sebagai peserta ujibakat pilihan.
Dalam program JamHot (HotFM) bersama selebriti, Fina dijemput hadir ke studio HotFM sebagai selebriti jemputan untuk ditemubual.
Dalam video tersebut, semasa Fina berada di studio HotFM, DJ HotFM iaitu Ammar agak keterlaluan apabila mengajuk buta seolah-olah mempersendakan Fina yang hendak menyanyikan lagu sambil bermain piano itu.
Dilihat dalam video tersebut DJ yang lain terdiam seketika apabila melihat gelagat Ammar yang membuat dirinya seolah-olah buta dan mungkin Issey tahu yang rakannya tidak patut membuat sedemikian, terus mahukan kamera fokus kepadanya.


Tag : Amar Hot FM , Deejay Radio , Hot FM , Kontroversi , Mentor , OKU , Program Realiti , Video Artis

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.