Remaja Wanita 15 Tahun Ditahan Rogol Teman Lelaki KacakRemaja Wanita 15 Tahun Ditahan Rogol Teman Lelaki Kacak|Seorang remaja wanita puteri 15 tahun terpaksa ditahan polis karena didakwa cuba merogol teman lelakinya yang di kenali sebagai iman (bukan nama sebenar).
Iman yang berusia 14 dikenali sebagai pelajar kacak dan pandai disekolah membuat repot polis karena di cabuli kekasihnya puteri pada malam 21.10.2016.
Info yang dikutip dari manado.com memaklumkan puteri pada awalnya mengajak mangsa untuk bersiar siar sebelum balik kerumah sewa puteri.
Setiba di rumah sewa puteri,remaja perempuan itu cuba meraba raba mangsa hingga kebagian sensitif.
Mangsa yang cuba memberikan perlawanan tidak menghentikan niat puteri,malah ia semakin menjadi jadi,hingga ia memaksa mangsa untuk membuka seluar.
Katanya dalam kejadian itu mangsa dan puteri sempat tarik menarik seluar hingga kemaluan iman terluka dan berdarah.
Tidak lama selepas itu iman berjaya melarikan diri dan melaporkan itu kepada ibunya sebelum membuat repot polis.
Ketua polis Manado Humas AKP Rolly mengatakan,berdasarkan siasatan awal,puteri sempat membuka baju iman,dan memaksanya untuk melakukan hubungan intim tapi tidak berhasil karena iman cuba melawan,katanya.

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.