Insiden Murid Tertusuk Gunting di Kening Akan Disiasat - KamalanathanKUALA LUMPUR, 20 Okt: Kementerian Pendidikan akan menyiasat insiden seorang murid tahun enam di sebuah sekolah di Sabak Bernama yang tertusuk sebilah gunting di kening mata sebelah kanan.

Timbalan Menterinya, Datuk P. Kamalanathan berkata masih awal untuk membuat sebarang kenyataan berikutan insiden itu kerana pihaknya baru menerima laporan mengenai kejadian.

Laporan media sebelum ini melaporkan, pelajar terbabit sedang melakukan aktiviti di makmal sekolah berkenaan ketika kejadian.

Difahamkan, mangsa yang sedang memegang gunting ketika itu bangun dari tempat duduk dan terlanggar kaki meja sebelum terjatuh sehingga menyebabkan gunting tersebut tertusuk di keningnya.

Sehubungan itu, beliau berkata guru dinasihati agar tidak menviralkan (menyebarkan) gambar-gambar atau maklumat yang sensitif di laman sosial pada masa depan.

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.