Hakim Terkejut Dengan Permintaan Terakhir 4 Pelaku Pembunuh YuyunHakim Terkejut Dengan Permintaan Terakhir 4 Pelaku Pembunuh Yuyun|Empat dari 5 pelaku pembunuhan yuyun 14,kini telah mengikuti sidang tahap ke 2 di pengadilan Negeri Rejang Lebong, Bengkulu,sidang berkanan di lakukan dengan cara tertutup pada 15.09.2016
4 Dari 14 pelaku yang mengikuti sidang Tomi Wijaya (19) , Suket (19), Mas Bobby (20), Faisal (19) Telah di jerat dengan hukuman paling sedikit 20 tahun penjara sementara Zainal (23) otak pelaku telah di jatuhkan hukuman gantung sampai mati.
Akan tetapi dalam sidang Empat dari pelaku mengaku menyesal dengan apa yang mereka lakukan dan mahu hakim menjatuhkan hukuman mati ke atas mereka,sepertimana yang di jatuhkan kepada zainal.

Permintaan 4 Pelaku ini di anggap sebagai satu perkara yang aneh,beberapa orang mendakwa ke 4 pelaku ini di duga mengalami gangguan jiwa dan tertekan,selain menunjukkan perlakuan aneh di dalam penjara.
Pihak hakim yang terkejut menerima tuntunan ke 4 pelaku bakal memberikan keputusan dalam persidangan selanjutnya pada 26 september 2016
Sebelumnya pada awal April lalu mayat seorang gadis ditemukan dalam keadaan bogel dan separuh busuk setelah dilaporkan hilang 4 hari,pihak polis yang membentangkan siasatan mendapati gadis tersebut adalah mangsa rogol dan bunuh yang di lakukan oleh 14 orang termasuk rakan sekolahnya sendiri.
Terbongkarnya kekejaman yang dilakukan oleh 14 orang itu selepas mayat mangsa di bedah siasat.kesan kekerasan pada badan mayat dan terdapatnya air mani pada kemaluan yang bercantum dengan lubang dubur akibat dirogol paksa,menjadi langkah awal penemuan mayat yuyun di laporkan sebagai kes bunuh diamana sebelumnya di laporkan sebagai kes hilang.

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.