Biodata Hafiz Suami Tak Jadi Farah Fauzan Dan Punca Tak Jadi KahwinBiodata Hafiz Suami Tak Jadi Farah Fauzan Dan Punca Tak Jadi Kahwin|Farah Fauzan 36 yang sepatutnya kahwin pada 17 september ini dengan Hafiz dibatalkan dengan penuh rasa duka citanya.
Perkara itu dimaklumkan oleh Farah Fauzan dalam siang media.
“Dengan penuh rasa duka cita, saya ingin memaklumkan bahawa hasrat saya untuk menamatkan zaman bujang dengan pemuda bernama Hafiz telah dibatalkan atas sebab-sebab yang terlalu peribadi. “Jujur saya akui, keputusan untuk membatalkan pernikahan ini merupakan satu keputusan yang sukar untuk saya ambil” jelas beliau.
Dimaklumkan persiapan pernikahan ini telah dibuat sejak julai 2016 lalu,Farah Fauzan juga turut mengongsikan kabar gembira dan juga gambar gambar persiapan perkahwinannya bersama peminat di laman media sosial.
Pengumuman Farah tidak jadi kahwin di minit minit terakhir sebenarnya agak mengejutkan peminatnya.
Bagaimanapun Farah Fauzan menjelaskan punca beliau membatalkan pernikahannya itu dengan alasan tidak sependapat dan sehaluan dengan bakal suami tak jadinya Hafiz.
Sebelumnya pasangan ini berkenalan dalam tempoh dua tahun atas dasar di perkenalkan seorang rakan di Majlis Makan Malam Pada awal ogos 2016 lalu
Sepertimana yang di ketahui umum farah sememangnya tidak pernah mendedahkan identiti hafiz dalam tempoh bercinta 2 tahun kepada umum.

Berikut Adalah Biodata Hafiz Bakal Suami Tak Jadi Farah Fauzana
Nama Penuh: Mohamed Hafiz
Umur: 38 Tahun
Pekerjaan: Usahawan
Asal: Perak
Alamat Terkini: Shah Alam, Selangor
Gambar Hafiz Bakal Suami Tak Jadi Farah Fauzana
This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.