Mira Filzah Akui Rapat Dengan Jejaka Ini


Anak seni yang sedang mengecap populariti iaitu Mira Filzah sering di tanya soalan tentang adakah di sedang di lamun cinta.

Sering kali Mira Filzah akan mengatakan dirinya belum berpunya dan masih lagi 'single'.

Sebelum ini nama Zizan Razak pernah terpalit antara lelaki yang rapat dengan Mira, namun baru-baru ini Mira Filzah dikaitkan dengan Ben Ali.

Mira Filzah akui memang rapat dengan pelakon baru Ben Ali dan mengatakan Ben orang yang mengenalkannya dengan dunia lakonan.

Ini komen Mira:

“Sebenarnya, kami rapat sebagai kawan. Ben menjadi individu penting memperkenalkan saya dalam industri lakonan sejak awal tahun lalu. 

Daripada situ, saya mula memberi kepercayaan kepada dia menguruskan kerjaya lakonan bersama Natrah sebagai pembantu peribadi” 

“Sejak dulu lagi, Ben menjadi pakar rujuk dan memberi tunjuk ajar. Saya lebih banyak kawan rapat dalam kalangan lelaki. Ben adalah salah seorang daripada mereka. Mungkin saya lebih selesa berkawan dengan lelaki berbanding wanita,”

Sumber: BHThis blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.