Bosan 'Shoot' Gambar Pengantin Dengan Gaya Yang Sama, Jurugambar Ini Kongsi Puluhan Aksi 'Pose' Menarik Boleh Dijadikan Rujukan


Sudah menjadi satu keperluan majlis perkahwinan kini di mana selepas selesai majlis perkahwinan akan diadakan sesi 'photoshoot' pasangan pengantin sementara masih memakai baju yang bersejarah dalam hidup mereka itu.

Mereka akan pergi ke lokasi-lokasi yang menarik dan cantik mengikut citarasa masing-masing, ada yang memilih ditaman, ada memilih di sawah, ada memilih kehijauan hutan, ada memilih di kawasan ikonik terkenal dan pelbagai tempat lagi.

Namun, jika diperhatikan kebanyakkannya menggunakan gaya yang sama apabila mengambil gambar seolah-oleh kaku, sudah tiada idea dan gaya yang digunakan pun hanya mengikut arahan dari jurukamera.


Kerana itu, seorang jurugambar berpengalaman bernama Shah Ros telah berkongsikan di laman facebooknya untuk dijadikan rujukan kepada bakal pengantin dan jurukamera iaitu puluhan gaya menarik yang boleh digunakan apabila shoot gambar pengantin.

Jom kita lihat.

Menarikkan gaya-gaya yang disertakan oleh jurugambar ini, jadi ianya bolehlah dijadikan rujukan untuk anda bila nak bergambar kahwin nanti. - Siakapkeli.my

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.