"Aku Dirogol Pada Umur 5 Tahun, Pernah Hendak Bunuh Diri, Tapi Allah Itu Maha Penyayang," Wanita Sampaikan Pesanan Kepada Mereka Yang Senasib Dengannya


Kita sering terdengar diluar sana, pelbagai kes jenayah berlaku di negara kita, kes samun, kes bunuh dan sudah pasti salah satu yang paling ditakuti adakah kes rogol.

Kes rogol sebenarnya satu kes yang mengundang kepada banyak masalah lain, ini kerana apabila ada seseorang menjadi mangsa, ianya sudah pasti akan menghantui mangsa hingga ke akhir hayatnya dengan pelbagai tekanan perasaan yang dihadapi.

Ada mereka yang mengalami kemurungan, ada mereka yang terpaksa menyendiri kerana takut diketahui orang ramai, bahkan ada yang takut untuk berkahwin kerana takut tidak dapat diterima oleh lelaki yang disayangi.

Seorang wanita bernama Wani(nama samaran) melalui Inbox kami telah mengirimkan satu kisah detik hitam dalam hidupnya, namun kini dia mendapat sinar baru selepas menemui jalan yang betul, dia juga mengajak mereka yang senasib sepertinya bangun, jangan terus menyendiri.

Jom kita baca apa yang ditulis beliau.


- Siakapkeli.my

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.