AirAsia, AirAsia X Tawar Tambang Serendah 59 Sen Sempena Hari Kemerdekaan ke-59


KUALA LUMPUR 21 Ogos - AirAsia dan AirAsia X menawarkan tambang promosi istimewa dari serendah 59 sen sehala ke pelbagai destinasi menerusi tempahan dalam talian mulai Isnin hingga 28 Ogos ini.

AirAsia dalam satu kenyataan berkata, promosi itu bersempena dengan Hari Kebangsaan ke-59 Malaysia.

"Tambang asas tidak termasuk cukai dan fi hanya daripada 59 sen sehala itu adalah bagi destinasi dari Kuala Lumpur ke pelbagai destinasi termasuk Alor Setar, Johor Bahru, Siem Reap, Ho Chi Minh City dan lain-lain.

"Tambang promosi ke semua destinasi dalam rangkaian perkhidmatan AirAsia dan AirAsia X seperti Macao, Lombok, Kolkata, Tehran, Osaka, Shanghai dan tempat lain yang menarik, turut ditawarkan dalam tempoh promosi berkenaan," kata syarikat tersebut.

Menurutnya lagi, promosi itu akan tersedia untuk tempoh seminggu di airasia.com dan juga menerusi aplikasi mudah alih AirAsia, dimana penumpang boleh terus terbang, selain menikmati tempoh perjalanan yang lebih lama dari 23 Ogos ini hingga 9 Mac 2017. - Siakapkeli.my

Sumber : Utusan Online

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.