Video Gelek Ghairah Penuh Bernafsu Anak Pelakon Drama Kini Tersebar.


Satu video klip yang menunjukkan seorang gadis sedang menari gelek dengan penuh ghairah, kini sedang tersebar dan semakin viral di media sosial serta dikongsi menerusi laman sembang.

Video yang berdurasi 29 saat itu memaparkan seorang gadis menari tarian gelek dengan memakai pakaian yang sangat menjolok mata. Video berkenaan juga dimuat naik oleh gadis berkenaan sendiri ke laman perkongsian sosial untuk tatapan umum.

Bagaimanapun, hasil tinjauan pihak kami, video berkenaan kini sudah dibuang dari akaun tersebut. Bagaimanapun, salinan video berkenaan kini tersebar meluas yang membuatkan nama gadis berkenaan semakin popular.

Gadis tersebut yang menggunakan nama Ira Kaza, dipercayai merupakan anak perempuan kepada seorang pelakon 80 an yang terkenal. Netizen menyifatkan tindakan gadis tersebut sebagai menjatuhkan imej bapanya yang disegani sebagai pelakon senior dalam industri seni.

Tidak diketahui motif sebenar Ira Kaza memuatnaik video sebegini ke laman sosial.. Mungkin dia sengaja mahu meraih populariti murahan ataupun sengaja mahu mencari jalan mudah untuk dikenali ramai.

Yang nyata, perbuatan Ira Kaza itu mendapat kritikan pelbagai pihak dan tak kurang juga yang melabelkan dirinya sebagai menconteng arang ke muka keluarga.

Utaranews.com
loading...
wartawan jalanan

Share this

Related Posts

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.