PANASSS!!! Kenyataan Mira Filzah Mengenai PTD Dikritik Netizen!!!

Lumrah dunia artis, apa yang dibuat dan diperkatakan pasti mendapat perhatian ramai. Kontroversi akan datang bersilih ganti. Samada secara sengaja atau tidak disengajakan. Biasalah..... artiskan. Itulah cara hidup yang dipilih. Jadi, terimalah lumrah dan resam dunia yang penuh kontroversi ini.
Baru-baru ini , pelakon Mira Filzah telah menceritakan serba sedikit tentang kehidupan beliau didalam sebuah majalah tempatan.
Mira juga sempat berkongsi perwatakan beliau semasa kecil dan pencapaian akademik beliau dimana beliau merupakan seorang pelajar pintar dari kecil sehinggalah zaman universiti.
Mengakui mahu mencari kelainan dari segi kerjaya, Mira menyatakan beliau sebolehnya tidak mahu terikat dengan kerja di pejabat.
Walaubagaimanapun, ada satu kenyataan yang dibuat oleh Mira seakan memperlekehkan kerjaya Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD). Mira menganggap mereka yang bekerja sebagai PTD hanya terperap didalam pejabat dan mempunyai kerjaya yang agak bosan.
Berikut kenyataan penuh Mira :-
Jelas sekali ia menyentuh sensitivi mereka yang bergelar PTD dan ia menimbulkan kemarahan mereka. Tugas seorang PTD jauh berbeza daripada apa yang dibayangkan oleh Mira.
Antara komen terhadap kenyataan Mira :-
Hmpph, kadang-kadang dalam mengeluarkan sesuatu kenyataan tolong fikir tentang hati orang lain apatah lagi jika anda seorang selebriti. Jangan ingat kerjaya selebriti itu indah semata-mata dan jangan pandang rendah terhadap penjawat awam. (SUMBER)

Bagi admin pula, ia sekadar pendapat peribadi Mira. Tak salah pun. Jangan nak emo-emo sangat. Kepuasan adalah berbeza bagi setiap manusia. Rambut sama hitam, hati lain-lain. 

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.