Kemalangan Maut 7 Sekeluarga : Hilang Ibu, Ayah & Adik Dalam Sekelip MataGua Musang, 4 Julai: Kanak-kanak berusia tiga tahun adalah satu-satunya mangsa tunggal terselamat dalam kemalangan ngeri mengorbankan tujuh ahli keluarganya.

Keluarganya terkorban dalam kemalangan empat kenderaan di Jalan Gua Musang-Kuala Krai, dekat Rancangan Kemajuan Tanah (RKT) KESEDAR Renok, di sini, pada 1.30 pagi, hari ini.

Muhammad Aqil Aliuddin Mohammad Amin Firdaus, 3, patah kaki kanan dan kini dirawat di Hospital Gua Musang (HGM), di sini.

Mereka terkorban adalah Mursyida Ahmad Latfi, 29, (ibu Muhammad Aqil Aliuddin), Mohammad Amin Firdaus Zakaria, 29 (bapanya) dan Nurhana Jannati, lima bulan (adiknya).

Turut maut adalah kembar kepada Mursyida iaitu Munira dan suami Norazmi Mahat, 37, dan anak mereka, Rifqi, sebulan, dan Raidatul Syazwani Abdullah, 4.

Kesemua mereka semua dalam perjalanan pulang ke kampung halaman di Kampung Kubang Badak, Kedai Lalat, Kota Bharu.

Terdahulu, ibu kepada arwah Mursyida dan Munira iaitu Radziah Abu Bakar, 57, dan ahli keluarganya melakukan pengecaman jenazah di Jabatan Forensik HGM. - Siakapkeli.my

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.