Dulu Jual Keropok Lekor Je, Kini Dia Hidup Senang Selepas Jual Produk Kosmetik dari Korea


Benar kata orang, kalau tak berani mengorak langkah dalam hidup, sampai bila tak akan berjaya.

Perkara yang sama dialami oleh janda anak satu ini yang nekad untuk mengubah nasibnya dari seorang penjual keropok lekor kepada seorang peniaga barang kosmetik yang berjaya.

Wan Suziati yang berasal dari Kuala Terengganu berjaya mengubah hidupnya dari 'nobody' kepada 'somebody' apabila dia memberanikan dirinya dengan menjual barang-barang kosmetik Co-White, yang sedang hangat di Korea sekarang.


Dari tidak punyai apa-apa, Wan Suziati kini sudah pun bergelar seorang usahawan yang berjaya.

Namun untung buat Wan Suziati kerana dia menjadi antara pengedar terawal produk Co-White sebelum produk kosmetik Korea itu mula menjadi semakin terkenal dalam kalangan rakyat Malaysia.


Co-White turut mencuri perhatian jutawan Kosmetik Malaysia, Datuk Aliff Syukri yang berkongsi video produk itu di Facebook dengan berkata : "Suka saya tngok ramai pengusaha kosmetik yg bersama2 utk memeriahkan lagi industri ini.. Terbaik co white.". Ini sekaligus memberikan publisiti kepada produk yang sedang naik itu.
Bagi yang berminat untuk menjadi pengedar produk Co-White dan mengubah nasib seperti Wan Suziati boleh melayari Facebook Co-White HQ.

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.