Budak Berusia 5 Tahun Dedera Ibu Tiri Dengan Kejam.


China-Seorang kanak-kanak lelaki cedera parah akibat ditetak oleh ibu tirinya sebanyak 30 kali, lapor SKYNEWS.

Difahamkan, mangsa yang berusia 5 tahun ditinggalkan dengan bapa saudaranya, Ma, pada pagi Ahad, sementara bapa kandungnya pergi bekerja.

Pada jam 9.00 pagi, ibu tirinya, Miao memberitahu lelaki itu bahawa dia perlu membersihkan mangsa kerana nampak comot,,, sebaliknya dia telah menetak mangsa lebih dari 30 kali.

Vide0 yang dimuat naik di laman s0sial menunjukkan mangsa berdiri jalanan dengan badannya yang berdarah sebelum dibantu oleh seorang wanita yang cuba menghentikan pendarahannya itu.

Lapor media tempatan,,, Miao berkahwin dengan bapa mangsa dan mempunyai seorang anak perempuan. 

Anak perempuan mereka disahkan menghidap kanser perut dan suspek cuba membunuh mangsa agar suaminya lebih mengambil berat terhadap anak perempuan mereka berbanding mangsa.

Mangsa dibawa ke hospital dan keadaannya dilap0rkan kritikal.

Bapa dan ibu kandung mangsa ketika ditemui di luar dewan bedah menangis apabila mengetahui kejadian yang menimpa anak mereka.

Bagaimanapun,,, tiada maklumat lanjut mengapa mangsa tinggal bersama dengan bapa saudaranya itu.

Gambar mangsa menerima puluhan jahitan di badannya menimbulkan kemarahan netizen di China sehingga ada yang tergamak berkata, "Saya takkan sedih kalau pelakunya mati!!!!"

THEHYPEMEDIA.COM
loading...
wartawan jalanan

Share this

Related Posts

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.