ADI PUTRA DIDAKWA PEDAS TERHADAP ISTERI YANG BUAT RAMAI TERPANA !!!


Heboh Dilaman Sosial Mengatakan ADI PUTRA kahwin lagi...AKHIRNYA ADI PUTRA Meng'UPLOAD' Status Dilaman Sosial miliknya Yang Buat Ramai Peminat Terkejut...Ini Komen-komen Dari Peminat Adi Putra...

Foto nikah dan wajah isteri kedua pelakon #Adi Putra telah disebarkan menerusi aplikasi #Whatsapp selepas berita pernikahan pelakon tersebut dilaporkan akhbar pada Sabtu.

Memetik laporan daripada portal #Astro Gempak, gambar pernikahan dan juga wajah isteri kedua Adi Putra telah disebarkan malah portal tersebut turut menerima gambar lelaki seiras Adi sedang mengucup dahi seorang wanita.

Melalui maklumat daripada sumber portal tersebut, individu tersebut mendakwa bahawa isteri kedua Adi merupakan seorang #pegawai di sebuah jabatan kerajaan dan majlis pernikahan pasangan itu dikatakan berlangsung di kediaman pihak pengantin perempuan dengan disaksikan keluarga dan sahabat karib.

Wanita berusia 33 tahun itu juga dikatakan rakan kongsi perniagaan Adi sejak setahun lalu dan Adi merupakan suaminya yang ketiga. Sementara itu, #Harian Metro juga pernah melaporkan dakwaan bahawa Adi sudah berkahwin kali kedua dengan seorang janda anak satu baru-baru ini.

Armin Lute

Share this

Related Posts

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.