Wanita Cerita Detik Cemas, Bergelut Dengan Lelaki Cuba Rogolnya Di Dalam Tandas Stesen Minyak


Sejak semalam menjadi viral di laman Facebook di mana seorang wanita bernama Dhiya Srikandi Qalbu telah memuatnaik 'screenshot' video yang mendakwa adiknya hampir menjadi mengsa rogol di dalam sebuah tandas stesen minyak.

Berdasarkan pemerhatian, dalam 'screenshot'  berkenaan menunjukkan seorang wanita yang terjatuh dan seperti cuba melarikan diri.

Menurut Dhiya, tujuan dia memuatnaik status berkenaan adalah untuk memberi peringatakan kepada mereka diluar sana agar lebih berhati-hati.Berikutan kejadian ini satu laporan polis telah dibuat oleh mangsa di Balai Polis Rawang.

Berikutan pos berkenaan, mangsa telah tampil menceritakan detik cemasnya yang hampir menjadi mangsa rogol lelaki hidung belang berkenaan.

Kepada semua wanita di luar sana, berhati-hatilah, nak kemana sekali pun bawalah teman, jadikan apa yang berlaku ini sebagai peringatan. - Siakapkeli.my

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.