Tiga Budak Bawah Umur Ditahan,Rogol 3 Budak Bawah Umur

OUEI

Tiga Budak Bawah Umur Ditahan,Rogol 3 Budak Bawah Umur|Tiga kanak kanak lelaki bersaudara yang masih berusia di bawah umur terpaksa di hadapkan kebalai polis karena diduga telah menacabuli tiga kanak kanak wanita yang Juga masih berusia di bawah umur.

Ketiga pelaku yang berumur 15,9 dan 5 tahun ini kini sedang menjalani pemeriksaan keterangan ,yang dilakukan oleh unit perlindungan anak kepolisian tegal indonesia,berkait kes pencabulan terhadap tiga kanak kanak yang berumur 7,5,6 tahun tersebut.

Terbongkarnya pencabulan itu setelah salah seorang mangsa menceritakan kepada ibunya bahwa pelaku yang berumur 15 tahun itu telah kencing dikemaluannya dengan cecair warna putih.

Kemudian setelah ibu meminta kepada anaknya untuk menceritakan kejadian, ibu mangsa kemudian membuat laporan polis sebelum memaklumkannya kepada ibu keduan mangsa lainnya.

Dari pengakuan ketiga pelaku AKP suwarto, berkata,mereka melihat ketiga mangsa tengah bermain masak masak di area sawah,kemudian timbul niat melakukan perkara itu setelah mereka baru melihat adegan video lucah melalui handphone salah seorang abang pelaku,katanya,pada 19.05.2016

Hingga ke hari ini 21.05.2016 ke kejahatan seksual yang melibatkan enam kanak kanak di bawah umur itu,masih terus di jalankan

Tags: #Budak #kanak-kanak #rogol.bawah umur #tiga

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.