Hajat Perkenalkan Bakal Suami Pada Keluarga Berhujung Maut

opoi

Hajat Perkenalkan Bakal Suami Pada Keluarga Berhujung Maut|Gua musang:Hajat anggota tertera berpangkat sarjan, Akhma Zuyana Ismail, 34, memperkenalkan bakal suaminya, Noor Izwan Mohd Nor, 29, kepada keluarga tidak kesampaian apabila maut dalam kemalangan di Kilometer (KM) 14, Jalan Gua Musang-Kuala Lipis, jam 2.15 pagi tadi.

Menurut adik mangsa, Akma Zuknaida Ismail, 29, kali terakhir dia berkomunikasi dengan kakaknya itu pada jam 10.11 malam semalam menerusi aplikasi WhatsApp.

“Arwah memberitahu dalam kumpulan WhatsApp adik-beradik kami supaya semua keluarga berkumpul di rumah, di Paloh 1.

“Dia pulang ke kampung atas dua hajat iaitu memperkenalkan bakal suaminya dan menyerahkan cek insurans arwah adik kami yang meninggal dunia pada September tahun lalu akibat kemalangan di Kajang.

“Malah, dia juga turut berpesan kepada saya agar membuat kek untuknya kerana sudah lama tidak makan kek saya buat,” katanya yang memberitahu Allahyarhamah dan bakal suami bekerja di tempat yang sama iaitu Markas Tentera Darat Cawangan Sumber Manusia, Kementah Jln Padang Tembak, Kuala Lumpur.Berita harian

opo

Tags: #Hajat Perkenalkan Bakal Suami Pada Keluarga Berhujung Maut

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.