Pengantin Ini Dapat Perhatian Dunia Kerana Tema Perkahwinan Mereka

Perkahwinan itu sekali sahaja seumur hidup kan? Jadi buat sahaja tema majlis anda itu sama dengan minat anda. Perkahwinan antara pasangan Aqeel & Deena yang dikongsi oleh Nas Great Idea ini memang unik sebab tema perkahwinan pasangan ini adalah kelab bola EPL, Arsenal. Dan ya, setiap dekorasi majlis ini semuanya related dengan bola sepak!

Kalau majlis tu unik mesti la ianya akan menjadi viral. Berita perkahwinan antara pasangan Aqeel & Deena ini siap mendapat liputan media antarabangsa antaranya Metro UK dan Fox Sports Asia.

Team urusetia memakai baju jersi Arsenal dan segala dekorasinya melibatkan pasukan kelab Arsenal dan siap ada replika padang mini lagi. Kreatif! Jadi bagi peminat pasukan EPL yang lain yang masih belum berkahwin, sahut cabaran pasangan pengantin ini. Hias pelamin anda dengan pasukan yang ada minati. Buat pasangan Aqeel & Deena, selamat pengantin baru. #COYG

arsenal2

arsenala4

arsenal3

*Arsene Wenger Approves*

*Arsene Wenger Approves*

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.