(Gambar) Doktor Sahkan Kecederaan Anak Kerana Disepak Kuat Di Pipi, Ibu Bimbang Anak Didera Pengasuh


Bayangkan hati ibu mana yang dapat menahan perasaan apabila melihat anak kecil kesayangan dalam keadaan menahan kesakitan dan mukanya bengkak-bengkak.

Itulah keadaan yang dilalui oleh seorang ibu bernama Kushie Wany apabila dia yang kali pertema menghantar anaknya ke rumah pengasuh mengalami kejutana besar apabila hendak mengambil anaknya itu pulang.

Mana tidaknya, apabila semasa mengambil anaknya kira-kira jam 5.30 petang didapati muka anaknya habis lebam termasuk dibahagian belakang dan tangan.

"Saya menangis dan menjerit di dalam kereta call suami, nasib baik bonda belum balik lagi sebab hati tak sedap," tulisnya.
Menurutnya dia telah mebawa anaknya itu ke Pusat Perubatan Universiti malaya untuk pemeriksaan lanjut dan katanya doktor mengesahkan anakanya itu mungkin disepak kuat dekat pipi.

Selain kesan lebam terdapat kedan bengkak digusi san mulut menyebabkan bayi berkenaan tidak berhenti-henti menangis menaha kesakit.

Menurut Puan Wany lagi, dia kini sedang menunggu jawapan doktor pakar kanak-kanak bahagian dera untuk membuat rawatan lanjut sebelum sebarang tindakan diambil. - Siakapkeli.my

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.