Pasangan Kekasih Bangga Kongsi Gambar Berasmara di bilik Hotel




Bila dah terlampau bebas bergaul, ramai remaja semakin tersimpang jauh dari akidah dah. Buat maksiat dah jadi trend lepas tu di kongsi pula gambar-gambar ‘panas’ dimedia sosial. Bagi diorang tu semua normal dan tanpa segan silu buat maksiat!

Buat benda terkutuk dah confirm dosa tu bergunung-ganang akan ditanggung, ni kan lebih-lebih pula di kongsi dengan orang ramai di media sosial. Tak tau malu la!!!

Pasangan ni bangga buat maksiat secara terang-terangan, siap update kat mana diorang ada! Gambar cium mulut tu intro aje dan saje nak kongsi dengan orang ramai yang diorang baru nak start ‘beradu asamara’. Bodoh betul!

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.