Berpakaian Seksi, Peminat Mohon Tasha Shilla Segera Bertaubat


6 - Pakaian Seksi Tasha Shilla Sekali Lagi Cetus Kontroversi - ROTIKAYA6 - Pakaian Seksi Tasha Shilla Sekali Lagi Cetus Kontroversi - ROTIKAYA4 - Pakaian Seksi Tasha Shilla Sekali Lagi Cetus Kontroversi - ROTIKAYA

Kami pun tidak faham apa yang cuba dilakukan oleh Tasha Shilla apabila sekali lagi berani tampil dengan pakaian yang cukup menjolok mata ketika menghadiri perasmian sebuah sebuah majalah fesyen dari Perancis, di ibu kota malam tadi.


featured_Pakaian Seksi Tasha Shilla Sekali Lagi Cetus Kontroversi - ROTIKAYA


Melalui beberapa keping gambar yang dimuatnaik di Instagram (sebelum dipadam semuanya), tindakan Tasha yang berani itu sememangnya mendapat maklumbalas daripada ratusan peminatnya yang rata-ratanya terkejut dengan perkara tersebut.

Malah ada juga yang memohon supaya pelakon ini bertaubat dan tidak kurang juga yang mencemuhnya kerana berani berpakaian sebegitu selain menasihatinya agar tidak melampaui batas sebagai seorang yang beragama Islam.

Kami yakin Tasha berpegang teguh pada quote yang penting hati, bukannya pakaian seseorang itu. Apa pun, Tasha juga pasti ada jawapannya sendiri atau menurut Tasha lagi sebelum ini – biar tidak tutup aurat dikepala tapi masih menjaga aurat hati lidah mulut.


1 - Pakaian Seksi Tasha Shilla Sekali Lagi Cetus Kontroversi - ROTIKAYA
2 - Pakaian Seksi Tasha Shilla Sekali Lagi Cetus Kontroversi - ROTIKAYA
3 - Pakaian Seksi Tasha Shilla Sekali Lagi Cetus Kontroversi - ROTIKAYA
6 - Pakaian Seksi Tasha Shilla Sekali Lagi Cetus Kontroversi - ROTIKAYA


This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.