ZARA ZYA DIKECAM PEMINAT KERANA DRAMA TUAN ANAS MIKAEL





Korang rasa Zara Zya ni gedik ke dalam Drama Tuan Anas Mikael tu  ? Ok for personal pendapat lah kan lakonan Zara Zya sangat best sebab dia macam sempoi je dalam tu. Takde lah sampai tahap gedik or something yang boleh buat kita rasa meluat. Untuk banyak banyak artis memang vote Zara Zya. Ok nampak kat situ peminat Zara Zya. HAHA

Ok apa komen Zara Zya ?

sumber dari Mstar Online mangatakan




Jadi kepada peminat peminat semua jangan lah kecam Zara Zya ye. Dia cuma belakon ikut kehendak pengarah sahaja. Tapi ok apa watak macam tu. sangat cool ok. hehehe

Yelah mana boleh puaskan hati semua orang ye dak ? hmmm















This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.