MAKIN PARAH! NABIL SEMAKIN KURANG AJAR, KINI BAHAN M. NASIR PULA NAMUN APA YANG DILAKUKAN M. NASIR KE ATAS NABIL BETUL-BETUL BUAT NABIL MERAH PADAM DAN MALU HABIS
Nabil Ahmad sekali lagi menjadi tumpuan ekoran lawaknya yang sememangnya dikenali sebagai membahan orang ramai dan artis-artis.

Dalam rancangan Gegar Vaganza minggu ketiga semalam, Nabil telah membuat lawak tentang M. Nasir dan isterinya Marlia Musa.

Ini berlaku ketika giliran M.Nasri memberi komen kepada penyanyi Ezlynn. Ezlynn telah memanggil M. Nasir sebagai Hang Tuah dan kononnya Ezlynn sebagai Gusti Putri.

Kemudian Nabil mula membuat lawak tentang Marlia Musa yang kononnya jelous tetapi ditegur oleh Dato' M. Nasir dengan berkata "jangan libatkan dia dalam hal ini".

Orang ramai juga mengatakan Nabil agak over ketika itu. Apapun sebagai pengacara, Nabil dan Jihan sememangnya berusaha keras untuk menceriakan suasana Gegar Vaganza.

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.