FEZRUL KHAN DITEMBAK MATI ?
Terkejut dengar apabila ada artikel yang mengaitkan Fezrul Khan ditembak mati dalam set penggambaran Filem Mirip. Mesti ramai yang salah sangka bila artikel sebegitu menjadi viral dan tertanya apakah yang berlaku pada Fezrul Khan 
sebenarnya. Fezrul Khan yang melakonkan sebagai watak utama dalam filem Mirip menggemparkan apabila stunt tembak-menembak dilakonkan oleh beliau sendiri tanpa ada pertolongan daripada stunt team sendiri. Siapa sangka scene-scene sebegini sudah mampu dilakukan oleh pelakon-pelakon kita sendiri. "Saya ingin melakukan aksi stunt saya sendiri sebagai pelakon yang sudah lama bertapak dalam industri seni tanah air. Walaupun agak susah, tapi ianya sangat manis dan berharga apabila kita dapat lakukan sendiri aksi-aksi stunt itu." Sebenarnya tiada apa-apa yang berlaku pada Fezrul. Semuanya selamat dan itu hanyalah khabar angin tentangnya sahaja.


This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.