Bapak Kacak Giler! Jom saksikan foto-foto wajah terbaru Jeffry dan Jeremy, anak-anak lelaki Fauziah LatiffSiapa tidak kenal dengan Fauziah Latiff satu nama besar suatu ketika dahulu, beliau yang semakin di minati dan ingati peminat-peminat beliau sehingga sekarang.

Suaranya yang lunak menjadi ingatan para peminat beliau. Mempunyai paras rupa yang menarik menjadi tarikan untuk lelaki di luar sana.

Di dalam gambar itu, kami berpeluang melihat wajah kedua-dua anaknya iaitu Jeffri Joaquim Indot, 14, dan Jeremy Jay Indot, 12 bersama bapa mereka iaitu Johan Indot yang juga bekas suami Fauziah Latiff. Amboi dah besar panjang rupanya si Jeffri.

Tengoklah wajah Jeffri ni. Handsomekan? Lepas tu ada iras Fauziah Latiff pulak tu. Tapi iras wajah aktor Shahz Jaszle pun adalah…Tapi, kami rasa Jeffri lebih kacak daripada Shahz Jaszle.

Apa lagi jom intai beberapa keping gambar teruna Fauziah Latiff yang sempat di rakam.V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V

Lihat foto anak-anak Fauziah kat bawah lepas video niThis blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.