VIDEO! MISTERI ZIKIR GOYANG BONTOT AKHIRNYA TERJAWAP! MEMANG SANGAT ANEH...LELAKI INI BERI JAWAPAN YANG PASTI MENGEJUTKAN UMAT ISLAM


Video ini telah dimuat naik oleh Terengganu Post ( video pertama ) yang memaparkan sekumpulan wanita Islam yang lengkap bertudung menggoyangkan punggung ala Miley Cyrus ( twerk ) sambil orang lelaki memainkan alat muzik dan melafazkan zikir.

Rasanya ini bukan berlaku di Malaysia. Apabila kami Google, terdapat banyak video yang lebih kurang sama dengan deskripsi berbeza yang telah dikongsikan sejak tahun 2009.

Ada yang mengatakan ini adalah amalan segelintir orang Islam di Pakistan, ada yang kata di India.


Ada yang kata itu salah satu bentuk hiburan dimana wanita dibayar untuk melakukan aksi memalukan seperti itu (Sumber : rujuk video kedua dimana seorang lelaki berserban menghulurkan sesuatu kepada wanita-wanita tersebut).

Cuma yang samanya, semua video ini merendahkan martabat wanita Islam dan juga agama Islam sendiri. Harapnya amalan seperti ini tidak menular pula di Malaysia.


This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.