TENGOK BETUL-BETUL! Foto Lana Nordin dan Fauzi Nawawi di Mekah ini nampak biasa, namun dikecam teruk netizen di laman sosial

Gambar Lana Nordin dan Fauzi Nawawi di Mekah - Keterujaan Lana Nordin menunaikan umrah di Mekah bersama Fauzi Nawawi dan Lisdawati turut dikongsikannya kepada peminat dengan memuatnaik gambar-gambar menarik di Instagram.

Lana Nordin juga tidak lupa berkongsi sekeping gambar Fariq Abdul Hamid, pembantu juruterbang pesawat MH370 yang dilaporkan hilang sejak 8 Mac lalu dan memberitahu dia ialah teman rapatnya serta meminta orang ramai mendoakan Fariq.

Bagaimanapun, salah satu foto yang dimuatnaik oleh bekas kekasih Johan As'ari itu menerima beberapa komen negatif dari pengikutnya di Instagram. Mereka dilihat tidak begitu senang dengan aksi Lana bergambar agak rapat di sisi Fauzi Nawawi. Ehem, macam-macam pula reaksi peminat Lana.

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.