Perghhh!!! Gambar Terbaik Chacha Maembong (Adik Emma Maembong) Mengangkang, Aksi Beliau Sangat Terbaik!!
Menerusi video Chacha Maembong yang dikongsi di laman sosial instagram miliknya seminggu yang lalu menimbulkan kritikan dari peminat malah ada yang menyatakan Chacha Maembong semakin bambam. Betul ke?


ANDA BOLEH LIKE PAGE KAMI DI FACEBOOK UNTUK KISAH2 LAIN :)

klik disini untuk ke page kami  --->   IsuKakiPanas


Tujuan sebenar Chacha Maembong berkongsi video tersebut adalah kerana menyahut #Cabaran101010 yang sebelum ini ramai lagi artis yang turut terlibat menyahut cabaran tersebut antaranya ialah Emma Maembong, Nora Danish dan ramai lagi.


Sebelum ini, gadis comel ini juga pernah mencetuskan beberapa kontroversi seperti ‘Aksi Intim Chacha Maembong, Kekasih Tersiar ‘Live’ Di TV‘ yang diakuainya tidak disengajakan.


Lihat sendiri video tersebut dan selepas itu boleh la mencari jawapan di setiap kritikan yang dibuat oleh peminat. ‘Video Gedik Chacha Maembong Di Dalam Kereta‘ sebelum ini juga banyak menerima kritikan dari pengikut laman intagram miliknya. Fuhhh! apa kata anda?

ANDA BOLEH LIKE PAGE KAMI DI FACEBOOK UNTUK KISAH2 LAIN :)

klik disini untuk ke page kami  --->   IsuKakiPanas

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.