Isteri USTAZ Mati Melekat Disambar Petir Ketika BerZINA


Isteri Ustaz Mati Melekat Disambar Petir Ketika Berzina|Hashim merupakan seorang ustaz di sebuah daerah mempunyai perwatakan yang baik di kampung. Beliau mengajar anak-anak mengaji dan mempunyai seorang isteri yang mempunyai paras rupa yang cantik dan dari keluarga yang berada. Walaupun Hashim hanyalah seorang guru agama di sebuah pondok namun kebahagian mereka terserlah dan mereka dikurniakan seorang anak perempuan berusia setahun.


ANDA BOLEH LIKE PAGE KAMI DI FACEBOOK UNTUK KISAH2 LAIN :)
klik disini untuk ke page kami  --->   IsuKakiPanas


Pada awalnya Hashim agak hairan kerana anaknya mempunyai rupa yang berbeza serta bentuk tubuh yang kurus serta berkulit agak gelap sedangkan diri nya bukan lah tinggi sama juga dengan isterinya dan yang lebih menghairankan Hashim hidung anak nya mancung kerana mempunyai iman dan pegangan ugama yang kuat Hashim menganggap itu satu anugerah untuk keluarga nya.


Hashim akan berada di rumah ketika waktu malam sahaja kecuali Jumaat baru lah beliau tidak mengajar, Maka tinggallah isteri nya bersama anak kecil di rumah, sehinggalah pada satu hari ketika balik dari pondok Hashim mendapat kemalangan sehingga tidak sedarkan diri, terlantar di hospital.


Selama empat bulan barulah Hashim sedarkan diri. Ketika balik Hashim berehat dan gembira dapat bertemu anak isteri nya setelah empat bulan tidak bersua.


Seminggu selepas itu Hashim memulakan tugas nya iaitu mengajar di pondok,seperti biasa, Apabila tiba waktu malam barulah Hashim balik ke rumah, Malam itulah Hashim bermimpi melihat isteri nya memelihara seekor ular sawa yang mempunyai kulit yang amat menarik. Hashim terjaga dari mimpi dalam keadaan berpeluh dan melihat isterinya tiada di sebelah, Hashim bangun dan mencari isteri nya dan lihat isterinya sedang muntah dan memberitahu kepalanya sakit,


Keesokannya Hashim mengambil cuti dan membawa isteri nya ke klinik berhampiran kampung mereka, Setelah di periksa, doktor mengucapkan tahniah kepada Hashim kerana isteri nya telah mengandung empat bulan !


Hashim menjadi bingung kerana dia baru balik dari hospital dan berada bersama keluarga mereka belum pun sebulan, Ketika tiba di rumah Hashim bertanya kepada isteri nya namun isteri Hashim berkeras menafikan dan memberitahu itu adalah benih Hashim sehingga si isteri Hashim sanggup bersumpah mengatakan itu ialah anak mereka,


Perwatakan baik dan sopan santun isterinya yang selama ini dipercayai dan dibanggakan oleh Hashim hilang sekelip mata, Hashim kini mula mencurigai isterinya sendiri sehinggalah Hashim berdoa dan memohon petunjuk jika itu memang anak Hashim.


Keesokan harinya ketika itu hujan turun renyai-renyai, Hashim gagahkan langkah menuju ke pondok menggunakan baju hujan, Walaupun guruh berdentum di langit Hashim tetap ke pondok untuk mengajar,


Hashim kemudian telah dikejutkan dengan satu panggilan,dari ayahnya,di talian. Hashim di minta untuk balik secepat mungkin,kerana sesuatu yang kurang baik telah berlaku.


Hashim meletakkan telefon dan terus bergegas untuk balik meredah hujan,ketika tiba di rumah,dalam keadaan basah kuyup, Hashim melihat ibu bapa dan keluarga mertuanya turut berada di rumah,


Selepas memberi salam, Hashim mendukung anak perempuan nya dan bertanya apa yang berlaku kepada ayahnya, namun ayahnya cuma membisu dan meminta Hashim melihat sendiri,


Ketika melangkah kedalam bilik tidur mereka Hashim terperanjat melihat dua tubuh yang melekat dalam keadaan rentung dalam masa yang sama mengeluarkan kan bau yang amat meloyakan. Hashim hampir rebah bila melihat jasad isteri nya yang rentung bersama seorang lelaki asing berkulit gelap dan tidak bernyawa.


Ibu mertua Hashim meraung menangis meratapi anak perempuan nya yang mati dalam keadaan mengaibkan, Ketika itulah ayah Hashim memberitahu yang mereka kebetulan datang untuk menziarah sambil berhajat untuk melihat menantunya yang hamil, Namun lain pula yang mereka temui.


Hashim bertawakal dan menganggap itu satu ujian besar dalam hidupnya. Hashim tetap menjaga anak perempuan mereka walaupun mula sedar bahawa itu hasil kecurangan isterinya, Hashim tidak menyangka isterinya yang baik sanggup menikam diri nya dari belakang.


Semoga kisah ini menjadi pengajaran dan ikhtibar untuk kita semua, Usah lah kita terlalu taksub melaksanakan tugas sehingga lupa akan keselamatan dan kebajikan keluarga, Bersama kita mendoakan agar roh si isteri di ampunkan dan di tempatkan di golongan orang orang yang beriman.(terima kasih untuk sumber,Haji Minhat)


Namun nama dan tempat terpaksa di sembunyi kan agar tidak mengaibkan sesiapa-kisah benar dari negara jiran


ANDA BOLEH LIKE PAGE KAMI DI FACEBOOK UNTUK KISAH2 LAIN :)
klik disini untuk ke page kami  --->   IsuKakiPanas

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.