Gempar!! Tindakan Jururawat Ini Dikecam Di Laman Sosial!!


SELEPAS munculnya kisah doktor lelaki paling kacak di laman sosial Instagram baru-baru ini, kini giliran ‘pembantunya’ itu pula mendapat perhatian seluruh dunia.
Seorang wanita tempatan yang mendakwa dirinya bekerja sebagai jururawat di New York, Amerika Syarikat ini mungkin layak digelar sebagai jururawat paling seksi di dunia.

Kaiycie Palmers yang bertugas di unit rawatan rapi di sebuah hospital di bandar rayaBig Apple itu telah menjadi sensasi internet kerana gambar-gambarnya yang seksi dan ‘mantap’ di laman Instagram.

Kini dia sudah memiliki jumlah pengikut seramai lebih 167,000 orang di laman sosialnya itu. Mungkin selepas ini dia boleh digandingkan dengan Doktor Mike yang sebelum ini juga mendapat perhatian masyarakat seluruh dunia.

Jom sama-sama kita tengok gambar seksi jururawat ini di bawah dan bayangkanlah bagaimana reaksi pesakit di hospital khasnya golongan lelaki ketika dilayan wanita itu!

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.