Gadis cantik ini buat laporan polis kerana foto aksi doggie bersama kekasih di Petronas tersebar

Aslinda buat laporan polis isu foto aksi doggie di Petronas - Sekeping foto aksi doggie antara Nuraslinda Binti Afrizal dan kekasih hatinya di sebuah stesen minyak petronas telah menjadi viral di laman sosial sejak minggu lalu.


Penyebaran foto tersebut menyebabkan akaun twitter @aslinda_pit yang dikatakan milik Nuraslinda telah digantung serta-merta oleh pihak twitter.


Hari ini, satu laporan polis yang dibuat oleh Nuraslinda mula tersebar di internet. Isi kandungan laporan itu menjelaskan akaun twitter @aslinda_pit adalah palsu dan mendakwa dilakukan oleh skandal wanita kekasihnya, Yusnani binti Sidurman.


Menurut wanita berusia 21 tahun itu, tujuan laporan polis dibuat ialah bagi menghenti dan menyekat pemilik akaun twitter palsu tersebut daripada terus menyebarkan foto-foto lucahnya dengan teman lelaki. - mymediahubonline

P/S : Macam-macam dunia sekarang, yang terang-terang buat salah pun boleh buat laporan polis malah dengan selamba mengaku terlanjur dengan teman lelaki.

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.