AKHIR ZAMAN! 2 Foto aksi terlampau daring Raja Ema di usia 46 tahun yang tak sepatutnya ada di Internet..mengucap panjang kami tengok sebentar tadi

Siapa tidak kenal dengan Raja Ema, beliau yang pernah popular sekitar tahun 80-an. Beliau yang kini semakin bergaya dan menarik perhatian ramai.

Terbaru, Raja Ema memuat naik gambar di laman Instagramnya menunjukkan fesyen rambut yang terkini.

Raja Ema tampil dengan rambutnya yang perang blonde sehingga dilihat seakan pelakon Selamat Pengantin Madu, Datin Paduka Eina Azman. Cuba tengok sendiri.

Haaa gambar yang dikongsikan bersama Astro Gempak ini jelas menunjukkan Raja Ema seperti mempunyai pertalian darah dengan Eina Azman, tak gitu hehehe. Bukan kami je tau yang rasa begitu, para peminat pun sama.

Untuk pengetahuan, gambar tersebut bagi mempromosikan koleksi baju tidur jenamanya sendiri iaitu Raja Ema Sleep Wear Collection 2015.

Wahh ada jenama pakaian tidur, menarik ni. Hmmm kami rasa kan, mesti ada juga yang cuba untuk memberi komen atau kritikan dengan imej Raja Ema ni tapi malas la rasanya nak tunjuk komen-komen yang panas. Ahaks!


Jom Lihat beberapa keping gambar Raja Ema persis Datin Paduka Eina Azman, memang mengancam kau. Pas nie mesti ramai yang nak ambik Raja Ema berlakon.

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.