Sayu : Ayahanda Zul Badak maut di tembak kejam lelaki bertopeng pukul 2 pagi tadi (5Gambar)
Seorang lelaki maut selepas terkena empat das tembakan dilepaskan dua lelaki  ketika menuju ke kereta selepas keluar minum bersama dua rakan di sebuah restoran di Jalan Tun Ismail awal pagi tadi.

Kejadian jam 2.20 pagi itu menyebabkan mangsa Arzurizan Abdul Rahman, 39, atau lebih dikenali dengan panggilan Ayahanda Zul Badak maut ditempat kejadian  akibat kecederaan parah di bahagian kepala.

ANDA BOLEH LIKE PAGE KAMI DI FACEBOOK UNTUK KISAH2 LAIN :)
klik disini untuk ke page kami  --->   IsuKakiPanas

ANDA BOLEH LIKE PAGE KAMI DI FACEBOOK UNTUK KISAH2 LAIN :)
klik disini untuk ke page kami  --->   IsuKakiPanasDifahamkan mangsa ditembak ketika sedang ingin menaiki kenderaanya dan suspek dipercayai melepaskan sekurang-kurangnya empat das tembakan.


Ketika kejadian mangsa keluar dari restotan berkenaan bersama dua rakannya menuju ke kereta sebelum sekumpulan lelaki menaiki kenderaan jenis Proton Waja dipercayai menggunakan nombor pendaftaran palsu melepaskan empat das tembakan.


Timbalan Ketua Polis Daerah Kuantan Superintendan Abdul Aziz Ahmad berkata, mayat mangsa dibawa ke Hospital Tengku Ampuan Afzan(HTAA) di sini untuk bedah siasat dan polis akan memanggil dua
rakannya itu untuk merekodkan keterangan berhubung kejadian.

Katanya, polis masih meneruskan siasatan dan mengklasifikasikan sebagai kes bunuh mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan. Al-fatihah Credit Sinar, Harian Metro, DTRANDA BOLEH LIKE PAGE KAMI DI FACEBOOK UNTUK KISAH2 LAIN :)
klik disini untuk ke page kami  --->   IsuKakiPanas

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.