7 Kelebihan Wanita Memiliki PUNGGUNG Besar

Gambar Hiasan

ANDA BOLEH LIKE PAGE KAMI DI FACEBOOK UNTUK KISAH2 LAIN :)
klik disini untuk ke page kami  --->   IsuKakiPanasBACA - NYARIS BUTA DIROTAN CIKGU


Walaupun saiz punggung anda ditentukan oleh genetik, yang mana faktanya tak boleh ditolak punggung menyimpan lebih banyak lemak dari mempunyai perut yang besar. Kajian yang dijalankan oleh Pamela M.Peeke dari Kolej Perubatan Sukan Amerika mendedahkan, ada kebaikan memiliki punggung besar.


BACA - PAYUDARA BESAR MAKAN DIRI


1. Lemak pada punggung tidak membahayakan

Tidak seperti lemak di bahagian lain yang melindungi organ lain boleh membawa kepada penyakit berbahaya lain seperti diabetis, tekanan darah tinggi. Lemak terkumpul pada punggung adalah lemak kuning yang memang bebas daripada bahaya.2. Ia membuatkan keturunan anda lebih memikat


Psikologi mendedahkan lelaki lebih menyukai wanita dengan keadaan punggung yang bulat kerana ia membentuk pinggang seseorang wanita.ANDA BOLEH LIKE PAGE KAMI DI FACEBOOK UNTUK KISAH2 LAIN :)
klik disini untuk ke page kami  --->   IsuKakiPanasBACA - 10 GAMBAR..BERTUDUNG TAPI BOGEL


3. Wanita yang mempunyai punggung yang besar mempunyai sifat simpati tinggi

Kajian mendapati, wanita yang mempunyai punggung yang besar dan pinggang yang kecil boleh menyesuaikan diri dengan sekeliling termasuk perasaan orang.4. Kamu boleh bergaya 'like a boss' menaiki tangga

Ya. Mendaki tangga memerlukan rentak dan usaha yang betul untuk menjadikan kamu montok dan seksi. Dengan kekuatan otot di bawah pinggang anda akan dipandang diva mengalahkan mereka dengan punggung yang kecil.


BACA - PENTING..!!! BAHAYA KENTUT FARAJ PADA WANITA


5. Ia boleh melindungi bahagian belakang badan anda.
Apabila punggung anda lemah untuk menggerakkan kaki anda, otot-otot yang kecil disekeliling pinggang akan membantu anda. Ini untungkan mempunyai punggung yang besar.6. Punggung besar memudahkan anda semasa hamil

Dengan punggung yang besar, ia memudahkan kamu untuk bergerak dengan menampung berat bayi anda.


BACA - RAYSHA RIZROSE TAK MAHU DIBAYANGI KAKAK


7. Punggung yang besar hasilkan anak yang lebih cerdik.

Saintis dalam kajian mendapati punggung dan peha yang besar menyimpan asid omega 3 yang tinggi dan mampu menyalurkan apabila menyusu bayi tersebut. Ini kerana asid omega 3 memang sangat bagus untuk mempercepatkan perkembangan otak bayi.Pelik? Itulah hasil kajiannya. Jadi, usahlah malu memiliki punggung yang besar. Sebaliknya, bersyukurlah kerana anda mempunyai punggung dari mereka yang tak ada punggung langsung.


BACA - PADAH CURI KABEL TNB


Kredit - Ladylista.


ANDA BOLEH LIKE PAGE KAMI DI FACEBOOK UNTUK KISAH2 LAIN :)
klik disini untuk ke page kami  --->   IsuKakiPanas

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info Interest and Other Entertainment.