Ads Top

PETUA ZAKAR PANJANG DAN BESAR serta Petua Lambatkan Keluar Air Mani, Disertakan juga petua orang tua dalam menjaga zakar., KORANG ORANG MUDA2 BACA NIH tak RUGI, sebarkan AGAR kawan2 , sahabat2 kita MENJADI LELAKI YANG SEJATI !!!!..Ketika zakar masih dalam keadan lembik, kepala zakar dipegang dan ditarik ke bawah antara kedua belah kaki. Di mana tarik pula ke sebelah kiri dan kemudian tahan hampir 5 minit. Buat 3 kali sehari (biasanya semasa mandi waktu pagi, tengahari dan petang) nescaya dapat menambah saiz zakar, memanjangkan zakar serta mengeraskan lagi zakar.


Petua Lambatkan Keluar Air Mani atau Lambat Pancut

Majoriti lelaki mengalami sindrom yang memalukan ini semasa di ranjang. Tapi cubalah petua ini. Ketika rasa air mani mahu keluar, tarik nafas sepanjang yang anda boleh. Kemudian jika masih ada rasa air mani yang keluar, tarik lagi nafas dan lakukan sehingga seterusnya. Cara ini boleh membuatkan hubungan seksual anda lebih panjang dan lama.Disertakan juga petua orang-orang lama dalam menjaga zakar.

1. Buang air besar jangan serentak dengan buang air kecil. Semasa nak buang air besar, air kecil perlu ditahan dan nafas ditarik, dan begitulah sebaliknya. Elakkan buang kedua-duanya serentak.

2. Semasa mula makan, amalkan nasi sebesar ibu jari dikepalkan dan kemudian ditelan.

3. Ketika minum elakkan menghembus nafas tetapi tahan nafas tersebut. Ini menolong dari senang lelah semasa berjimak.

4. Kepak ayam jangan dimakan kerana ia akan melemahkan zakar.

5. Jangan suka makan makanan yang bersifat sejuk, telah disejuk mahupun disejukkan. Ia boleh mengakibatkan gejala terpancut awal dan air mani cair.Petua Pekat dan Banyakkan Air Mani Lelaki

Ambil kuning telur ayam kampung 3 biji, 7 biji lada sulah, sebiji bawang merah, seulas bawang putih, sedikit mayang pinang dan sedikit gaharu yang telah dikikiskan. Semuanya digiling halus dan kemudian dicampurkan kesemua ramuan tersebut ke dalam mangkuk sebelum diminum. Bagus untuk banyakkan air mani dan menguatkan zakar lelaki.

200 hingga 300 juta sperma yang berkualiti dihasilkan oleh seorang lelaki sihat sehari atau secara purata bersamaan 70,000 sperma dalam seminit. Mereka yang mengalami masalah sperma kurang atau sperma lemah dipanggil sebagai ‘Oligozoospermia‘ atau ‘Oligospermia‘.

1 comment:

 1. Untung Berjuta-Juta Dengan Modal RM460! Ada Cara & Platformnya-Diam-Diam Buat Duit

  Make MILLIONS with only RM460...HOW???
  What Can We Do With RM460 Nowadays??
  ~~Buy a House????
  ~~Buy a Car????
  ~~Travel????
  ~~Children's Education Fund????
  ~~Operate a Business????
  RM460 is not a Big Money nowadays...BUT, If there's an LEGITIMATE Investment which can MULTIPLY our RM460 into MILLIONS within few years isn't it WORTH to Consider?? See Below :--
  *****************************************
  Initial Capital: RM460 (one time investment)
  Risk Protection: 85%
  Estimation 7% nett ROI per month *COMPOUNDING*

  1st Year : RM643.67
  3rd Year : RM9003.73
  5th Year: RM91,347.95
  8th Year : RM2.83 mil
  10th Year : RM27.9 mil
  *******************************************
  This is the Power of Compounding Profit!
  鳥Start off your Own Investment Now with ONLY 460! You Will Be Enlightened after some period of time! 潮晶潮晶

  **CONTACT/WHATSAPP 0138866725 untuk Keterangan Lanjut!
  **CONTACT/WHATSAPP 0138866725 untuk Keterangan Lanjut!
  **CONTACT/WHATSAPP 0138866725 untuk Keterangan Lanjut!

  ReplyDelete

Powered by Blogger.