Ads Top

"Main Dia Punya Anu" - Gadis Kongsi Detik Cemas Kena Kacau Dengan Bangla Gila Seks



Jumlah pendatang asing sama ada dengan izin atau tanpa izin dilihat semakin bertambah dari hari ke hari. Kebanyakkan daripada mereka datang ke sini untuk mencari rezeki untuk menyara keluarga di kampung halaman mereka. 

Namun, ada segelintir mereka dilihat sudah naik lemak kerana sudah berani melakukan kegiatan jenayah. Kaum bangla sering kali dilihat sebagai gila seks kerana sering kali terdengar kes-kes dimana bangla sering menganggu kaum wanita tak kira sama ada isteri orang mahupun gadis-gadis. 

Seorang gadis @syidamajid berkongsi detik cemas ketika diganggu oleh bangla gila seks ketika pulang dari tempat kerja ke rumahnya. 




Pengajaran untuk perempuan, nak jalan kaki waktu malam make sure kawasan org ramai dan berlampu. pandang kiri kanan, depan belakang.

Aku baru nampak sorang bangla keluarkan 'anu' dia masa aku nak masuk rumah.. dia dekat tangga bawah. scary dan berderau gila.

Idk bangla yang sama or what. last 2 days masa balik keje around 9pm bangla tu ada dlm bas yg sama. tapi masa turun dekat sek14 dia stay dalam bas tak ikut turun. bangla tu duk perhati je. sekejap pandang, sekejap pandang. scary la juga sebab balik sorg sorg je.

Harini balik pkul 9.30pm, jalan dekat tepi burger bakar tu, lalu depan kedai nasi kukus. jalan mcm biasa tak toleh belakang.

Naik tangga, lepas buka pintu, nmpk bangla kat tangga bawah, pandang ke arah saya dan main dia punya 'anu'. lama pula tu berdiri kt situ

Jantung dah berdegup laju gila, pulanya roomate sorang pun takde dekat rumah. speechless and trauma.

:epas cerita dekat roomate rupanya diorang pun pernah nampak. jadi rasa macam tak selamat duduk dekat sini ada gangguan seksual.

Oleh itu, kaum wanita dinasihatkan untuk lebih berhati-hati dan sentiasa berwaspada ketika berada di luar. Elakkan bersendirian pada waktu malam dan tak salah untuk mengeluarkan sedikit wang untuk membeli "pepper spray" sebagai alat untuk mempertahankan diri. -

No comments:

Powered by Blogger.