Ads Top

Cara Memikat Amoi (Jika Kau Seorang Lelaki Melayu)




Disclaimer : Ini entri parodi ye kawan kawan. Ada sedikit sarcastic. Jangan terasa dengan penulisan saya. Kang ada yang tak faham entri ni parodi terikut ikut tips kat bawah. Saya tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda ditimpa kemalangan sebelum, semasa dan selepas tips ini diamalkan. Kekeke.

Jika kau seorang lelaki melayu yang lebh bernafsu kepada amoi atau cewek cina. Mari ikuti tips ini. Pasti anda akan berjaya memiliki seorang cewek cina!



1. Kena ada rambut gaya lelaki korea.





Amoi-amoi tak minat style rambut kau orang yang style pacak pacak macam style punk tu woi. Jadi kau orang print gambar kat atas ni lepas tu pergi kedai gunting rambut mamak tunjuk kau orang nak rambut pesen gitu. Lebih banyak rambut depan tu lebih bagus. Lebih kelihatan lelaki korea kacuk melayu kacuk dengan cina. Kalau kau berkulit agak gelap. PAKAI FAIR AND LOVELY sekarang! Anda akan kelihatan seperti gambar di atas.



2. Kata kau sanggup keluar Islam kerana cinta. (JALAN UTK DILAKNAT ALLAH)


Tahu kenapa cewek cina takut nak kapel dengan malay guy sebab kena masuk Islam. Jadi kalau kau cakap kau nak murtad. 99% kau akan berjaya dapatkan amoi itu. Dah kau orang mahu sangat cewek amoi yang putih gebus tu kan. Jadi kau harus melakukan satu pengorbaan. Nanti hasilnya cewek amoi yang putih gebus tu milik kau. 



3. Ada wang ada amoi.





Kau muka macam dr.rozmey tak mengapa. Bila wang banyak senang nak dapatkan amoi. Janji poket kau penuh dengan wang. kan dah cakap "ada wang ada amoi, tak ada wang boleh blah" kah kah kah.



4. Talk proper english not broken english.

You can talk proper english? So u have 0.0000001% chances to get an amoi. Otherwise learn chinese words. That will make the amoi amazed to you. Although you are not handsome enough like those korean guy.



5. REMPIT!




Rempit depan cewek cina. rempit dengan motor kapcai pun rock oke! Dan tunjuk kemachoaan kau depan dorang. Tunjuk stail kau rempit. Tonggeng bontot. Buat gaya spiderman. Sure kau satu lagi langkah ke arah memiliki cewek cina yo!



6. Janji manis. Ayat bunga.

Ini kan kebolehan lelaki melayu. Lelaki melayu penuh dengan ayat janji manis dan ayat jiwang bunga-bunga. Lelaki cina tiada kebolehan ini. Jadi lelaki melayu boleh bangga dengan kebolehan bermulut manis. Lelaki cina cuma ada banyak wang untuk tackle amoi.

Sekian sahaja 6 tips daripada saya yang merupakan perempuan cina. Harap anda semua terutama sekali lelaki melayu yang bernafsu kan perempuan cina boleh pratikan tips-tips di atas. Banyak dugaan dan cabarannya untuk memiliki perempuan cina. jangan risau hasilnya lumayan nanti.Perempuan cina badan putih gebus akan menjadi milik anda. Semoga berjaya dalam mengejar cinta hati seorang perempuan cina.




No comments:

Powered by Blogger.